Laat je opleiden tot pijpleidingingenieur!

Master Science in Pipeline Technology

Een goed opgeleide pipeline engineer is nu en in de toekomst onmisbaar. De pijpleidingingenieur onderhoudt, ontwikkelt en breidt indien mogelijk het huidige leidingenstelsel uit. Daarvoor dient u als pijpleidingingenieur in staat te zijn zowel technische als maatschappelijke disciplines op elkaar af te stemmen. Ook kunt u als succesvolle pijpleidingingenieur de sociale en organisatorische aspecten van de pijpleidingbranche goed in kaart brengen.

 

Voor én door de pipeline branche

Als deelnemer aan de opleiding leert u de achtergronden en beweegredenen van de diverse specialisten uit het vakgebied te begrijpen. Deze opleiding voor pijpleidingingenieur is een initiatief van de branche en wordt als Master of Science in Pipeline Technology aangeboden onder auspiciën van de Stichting Pipeliner.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het online aanmeldingsformulier op de Avans+ website in te vullen.

Master of Pipeline Technology

  • Praktijkgerichte branche-opleiding
  • Multidisciplinaire insteek
  • Waardevol netwerk

 

Stel een vraag         

 

Brochure aanvragen

 

Aanmelden              

 


 
Alumni

'Het effect op mijn werkveld is een verbreding van de kennis, nieuwe technische inzichten, ontwikkeling van je persoonlijkheid en niet te vergeten een uitwisseling van kennis door het samen met medestudenten uitvoeren van opdrachten en uitwisselen van kennis in, na en buiten de opleiding. Je weet elkaar veel makkelijker te vinden. Ook je visie ten aanzien van andere partijen verandert hierdoor.'

(Corné Haarbosch, Brabant Water)

alumni