Laat je opleiden tot pijpleidingingenieur!

Beroepsprofiel Master of Pipeline Technology

VelinIMG 2679 InlowerennabijZoomweg kleinStichting Pipeliner is als branchevertegenwoordiger betrokken bij de opstelling en het onderhoud van het beroepsprofiel om daarmee voldoende aansluiting te houden met de beroepspraktijk. Het beroepsprofiel is het vertrekpunt voor de eindkwalificaties en leerdoelen van de opleiding. De beroepspraktijk legitimeert dus het profiel en geeft daarmee antwoord op de vraag of de opleiding voldoet aan de verwachtingen die het werkveld stelt aan een Master of Pipeline Technology.

 

Stichting Pipeliner en Avans+ hebben medio 2016 dit beroepsprofiel opgesteld in het kader van de heraccreditatie van de opleiding Master of Science in Pipeline Technology. Beide organisaties onderschrijven dit profiel en nemen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de inhoud. Conform de geldende samenwerkingsovereenkomst is Stichting Pipeliner verantwoordelijke voor de kwaliteit, actualiteit en relevantie van de opleiding geeft daarbij de kaders aan. Avans+ is verantwoordelijk voor de uitvoering, organisatie en de dagelijkse praktijk van de opleiding.

 

Bij de totstandkoming is er naast de expertise van Avans+ en het bestuur van Stichting Pipeliner gebruik gemaakt van een klankbordgroep bestaande uit alumni van de opleiding.

 

Klik hier om het beroepsprofiel te openen.

Master of Pipeline Technology

  • Praktijkgerichte branche-opleiding
  • Multidisciplinaire insteek
  • Waardevol netwerk

 

Stel een vraag         

 

Brochure aanvragen

 

Aanmelden